Antet
Catalog produse
Cautare
Marci produse

Informatii despre modalitati de comanda, livrare si plataCUM CUMPAR-CUM SE LIVREAZA-CUM PLATESC
CUM CUMPAR?
                     S.C. Puchianu PFA vinde on line produsele sale prin intermediul site-ului www.coolfashions.ro.Prin aceasta modalitate, disponibila tuturor detinatorilor unui computer, tableta sau smartphone, aveti posibilitatea de a alege fara sa mai pierdeti timp, cautind in oras ceea ce doriti. Marfa aleasa o primiti acasa, in fata usii, fara sa faceti eforturi deosebite. 
Procedura de comanda este simpla,se alege articolul dorit cu urmarirea atenta a prezentarii acestuia, referitor la marime, dimensiuni,culoare,pret,termen de livrare,dupa care se apasa butonul "PUNE IN COS''.
Se urmaresc pasii descrisi privind autentificarea /inregistrarea dvs ca si client.
Dupa inregistrare apasati "urmatorul pas" si veti vedea comanda finala, pretul total si datele dvs ptr verificare.Aci aveti posibilitatea sa faceti si o serie de mentiuni cu privire la livrare, dupa caz.
Apasati "finalizare comanda " si gata.
Veti primi un email de confirmare al comenzii,cu termeni clari de expediere si de livrare.
CUM SE LIVREAZA
                         Livrarea comenzii dvs se face prin curier rapid,costurile fiind cele de mai jos:
-pentru comenzi cu valoarea peste 400 de ron livrarea este gratuita oriunde in tara.
-pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 150 si 399 ron costul de transport este de 9 ron.
-pentru comenzi cu valoarea de pina la 149 ron ron costul de transport este de 17 ron.
Livrarea se efectueaza in maxim 7 zile lucratoare in functie de cum vi se precizeaza in emailul de confirmare al comenzii si cum apare si in descrierea articolului.
CUM PLATESC
                     Plata se efectueaza, ramburs, la primirea coletului pe baza de factura si chitanta.
La primul colet cu plata ramburs, neridicat, ne rezervam ca la viitoarele comenzi plata sa se faca in contul bancar al societatii noastre la momentul confirmarii comenzii.

INLOCUIREA/SCHIMBAREA PRODUSULUI

                      In cazul producerii unor neconcordante de la comanda lansata de client si angajata prin descriere, in limita posibilitatilor,ne asumam responsabilitatea inlocuirii produsului respectiv, pe baza solicitarii scrise a clientului in termen de o zi de la primirea produsului. Inlocuirea unui produs se face de regula in 4 saptamani de la confirmarea in scris pe email, a posibilitatii de schimbare a acestuia. Retrimiterea articolului inlocuit, se va face in ambalajul original si cu actele originale de insotire cu care a fost livrat in maxim doua saptamini de la confirmarea in scris de catre noi ca putem schimba produsul. 

RETURNAREA PRODUSULUI 

                         Suntem organizati cu scopul de a multumi clientul, dar daca exista un motiv de nemultumire, indiferent care ar fi acesta, conform legii romane, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, singurul cost care cade in sarcina clientului fiind cheltuiala de returnare a produselor. Pentru aceasta situatie ne transmiteti un email, la care un operator din echipa de suport va va da in scris toate detaliile returnarii. Returnarea produsului, se va face obligatoriu in ambalajul original si cu actele originale de insotire cu care a fost livrat.

Nu se pot returna produse utilizate, deteriorate sau care au fost purtate. Lenjeria intima, pijamale si costume de baie nu se pot returna, din motive de igiena. 

Coletele cu produsele returnate nu se accepta cu ramburs. In data de 25 ale fiecarei luni va vom face restituirea sumei ce reprezinta valoarea produsului returnat doar prin transfer bancar in contul ce il veti comunica la exprimarea in scris a dorintei de returnare.

GARANTII
                       Echipa noastra alege cu grija si atentie toate produsele expuse la vanzare. Calitatea acestora este ireprosabila si asociata intocmai cu pretul de vinzare.
Odata lansata comanda de catre dvs., inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus care sunt in concordanta cu legile in vigoare.

TEXTUL ESTE ACTUALIZAT LA DATA DE 16.02.2017
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Subsol
Website detinut de P.F.A.PUCHIANU, CIF: 32239449, Reg.Com: F5/2469/2013
Ghidul tau autentic de shopping.